vv Twenthe 8 vv Twenthe 8 2 - 1 Blauw Wit'66 3 Blauw Wit'66 3
Competitie: Zaterdag reserve 8, 5e klasse
Goals:
Assists:
Kaarten:
Gele kaarten Roy Haverkate
We speelde niet slecht de eerste helft, het spel ging gelijk op. Wel was hun voorhoede erg sterk, gelukkig met een goed spelende Zwienenberg en Haverkate in ons team konden we ze in bedwang houden. Tot aan de 40ste minuut, hun laatste man mocht zo doorlopen waarna hij de 1-0 voor blauw wit op het bord zette. Daarna kregen we nog een kans via Remy maar het mocht niet zo zijn! Na rust kwamen we met fabian plat in het veld, hij verving roy bergsma die niet sterk speelde de eerste helft. Gelijk werden we gevaarlijk, we waren duidelijk opzoek naar de gelijkmaker. Na vijf minuten viel aanvoerder remy al uit waardoor bergsma al snel weer zijn opwachting maakte. Een paar keer waren we dicht bij de gelijkmaker maar door een niet scherpe feringa lukte het niet, Ivo "zidane" hulshof zette hem perfect vrij maar feringa kreeg hem er niet in! Gelukkig waren de corners van fabie erg scherp en wist niels lummen met 2 goals de drie punten in goor te houden! 2-1 was de eindstand.