Markelo 2 Markelo 2 0 - 6 vv Twenthe 8 vv Twenthe 8
Competitie: Zaterdag reserve 8, 5e klasse
Datum: 16 februari 2008
Lokatie: Endemansdijk (Markelo)
Goals:
Assists:
Afgelopen zaterdag tegen markelo 2 gespeeld. Eindelijk weer een wedstrijd! Het was duidelijk te zien dat de jongens een paar maanden geen bal geraakt hadden, de eerste helft werd er erg slecht gespeeld. Met 0-0 gingen we ook de rust in. Nadat we de gehele rechterkant gewisseld hebben ging het beter. Er werd beter gevoetbalt. Niels Lummen die de eerste helft geen bal raakte kreeg de smaak te pakken. Hij scoorde maarliefst 4 keer op rij. De woorden in de rust van teammanager Mark Wessels leek geholpen te hebben. De stand werd nog uitgebouwd naar 6-0. Supersub Issa Jalloh wist nadat hij 4 meter buitenspel stond samen met 5 andere twenthe spelers te scoren. Hij ging door op de keeper die daarna tegen hem aanschoot en via de kont van Jalloh ging de bal richting de goal. Gelukkig scoorde ook Captian Remy Maatman nog, hij was erg ongelukkig in de wedstrijd. Hij is toch een spits die goals nodig heeft. 3 belangerijke punten gingen dus mee naar goor!