Index \ Nieuws \ Drie punten thuis tegen koploper \ Reacties
Drie punten thuis tegen koploper
Zaterdag 13 oktober werd er gewonnen van Blauw Wit 66" 3. Een knappe prestatie van het team, dat kwam heel goed uit omdat het de laatste weken niet goed ging. Trainer van de Einde vond het nodig voor de wedstrijd een wat langere bespreking te houden, waarin hij zijn ongenoegen aantoonde over bepaalde dingen. Ook verwijte hij zichzelf een aantal dingen. We speelde niet slecht de eerste helft, het spel ging gelijk op. Wel was hun voorhoede erg sterk, gelukkig met een goed spelende zwienenberg en haverkate in ons team konden we ze in bedwang houden. Tot aan de 40ste minuut, hun laatsteman mocht zonder problemen het veld over steken waarna hij de 1-0 voor blauw wit op het bord zette. Er werd heftig geprotesteerd omdat hij de bal met de arm zou meegenomen hebben, hier werd niet op gereageerd door de scheidsrechter. Vlak voor tijd maakte Remy Maatman nog een mooie actie maar zag zijn inzet gepakt worden door de keeper! Na rust kwamen we met Fabian Plat in het veld, hij verving Roy Bergsma die niet sterk speelde de eerste helft. Gelijk werden we gevaarlijk, we waren duidelijk opzoek naar de gelijkmaker. Na vijf minuten viel aanvoerder Remy Maatman al uit waardoor Roy Bergsma al snel weer zijn opwachting maakte. Een paar keer waren we dicht bij de gelijkmaker maar door een onder andre slordige feringa lukte het niet, Ivo hulshof zette hem perfect vrij maar feringa miste! Gelukkig waren de corners van fabian plat erg scherp en wist Niels Lummen 2 keer het net te vinden. De drie punten bleven dus in goor!