Index \ Nieuws \ 2 - 3 verloren van Oranje Nassau \ Reacties
2 - 3 verloren van Oranje Nassau
Zaterdag hebben we tegen Oranje Nassau 6 gespeeld. Gehavend begonnen we aan de wedstrijd want we miste vandaag maarliefst 5 basis spelers. Ronald Westerik en Tim Morsink van het 7e kwamen ons versterken, stonden ook allebei in de basis. Later kwam Dennis Nijland er ook nog bij. Ook Ivo Hulshof deed niet meer mee omdat hij geen lid meer was en dus niet verzekerd. Zodoende begon Niels Lummen op midmid. De eerste helft speelde we niet goed, door een knullige goal kwamen we 1-0 achter. 10 minuten later was het alweer gelijk, uit een corner scoorde Tim Morsink de 1-1.

Maar nog voor rust werd het nog 2-1 voor de gasten uit almelo. Weer door een persoonlijke fout. Er moest harder gewerkt worden de tweede helft! Na rust lieten we Feringa een linie zakken en kwam Dennis Nijland van het tweede in spits. We gingen nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, er werd hard gewerkt. De 70ste minuut werd het harde werken beloond met de gelijkmaker! Weer was het Tim Morsink die scoorde. Na de gelijkmaker begonnen we beter te spelen, wij maken eerder de 3-2 dan Oranje Nassau 6. Echte kansen kregen we niet! Helaas kregen we 5 minuten voor nog een goal tegen. Door slecht inschatten van onze verdediger mocht de aanvaller van Oranje Nassau 6 alleen op goal af en scoorde de winnende treffer. We zullen alle zeilen moeten bijzetten willen we nog wat dit jaar!