Index \ Nieuws \ verslag vs blauw-wit (bedankt scheids) \ Reacties
verslag vs blauw-wit (bedankt scheids)

Het eerste woord wat in me opkwam na 't eindsignaal was 'godverdomme' altijd 'tzelfde liedje, maar goed. De eerste helft was behoorlijk statisch, weinig echte doelpogingen en zoeken na de mogelijkheden voor de rest weinig over te vertellen want het lukte gewoon niet de wedstrijd na ons toe te trekken.

De tweede helft begonnen we wat anders, hier en daar paar wissels en we pakten het spel gelijk wat beter op. Hierdoor kregen we uiteindelijk wat bruikbare ballen voorin en werd er gewoon gescoord wanneer het nodig was. Door  wat 'onbezzoeeeste' gedachten en vliegwerk in 't strafschop gebied kregen we uiterraard 'n penalty tegen, kwa gevoel zo onterecht maar simpelweg een strafschop, bassie hield ons redelijk op de been en 't werd best pittig, blauw-wit bleef aardig voetballen(maar wel stuk voor stuk wijven). Om nog 'n simpel feitje te noemen, ik kreeg te horen dat de scheids, ja de scheids vorig jaar nog lekker mee voetbalde in dit team.. toch 'n raar gevoel en heel 'niet' terecht lijkt mij dat ze dr ook nog 'n 2-2 gelijkspel uithalen, maar goed.. dat zijn mijn woorden.

Voor de rest, blijf lekker zo doorgaan.. volgende keer wat scherper beginnen en gewoon wat bewuster gaan voetballen achterin en dan gaat 't allemaal vanzelf de rest van 't seizoen, duidelijk.

scoreverloop: 0-1 Ruud '70 (assist ivo) / 0-2 Remy '80 (assist ruud) / 1-2 blauw-wit '85 / 2-2 blauw-wit '90

m.o.t.m. » genomineerd: rutger - peter - bassie - remy - te koatn

Laat je horen, spreekt  voor zich! haha ..